AnJazz – Hamar Jazzfestival inviterer til jazzworkshop 29.04-30.04

AnJazz – Hamar Jazzfestival 2023 går av stabelen 10.-14. mai, og som en del av festivalen arrangeres AnJazz Workshop UNG i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole for unge musikere 29.04-30.04 med tre profesjonelle jazzutøvere som instruktører.

Gjennom to dagers workshop vil deltagerne kunne fordype seg i temaer som improvisasjon, samspill, jazzteori og sjangerforståelse, gehørspill, kreativitet og inspirasjon. Deltagerne vil fordeles i bandgrupper og sammen med instruktørene øve inn et kort repertoar til workshopens avslutningskonsert søndag ettermiddag.

AnJazz har invitert tre meritterte jazzutøvere som instruktører til årets workshop. Thomas Strønen, Ine Hoem og Jørgen Mathisen er alle svært anerkjente utøvere og har egne karrierer i tillegg til å medvirke i en rekke ensembler på den norske jazzscenen. Thomas, Ine og Jørgen leder hvert sitt ensemble gjennom workshop-helgen. Workshopen vil finne sted på Toneheim Folkehøgskole.

Alle instrumentalister og vokalister i alderen 15–22 er velkommen til å søke plass på workshopen, men man må ha spilt noen år og kjenne instrumentet/stemmen sin godt.

Workshopen er gratis, men har begrenset plass. Det lønner seg å være tidlig ute med å melde seg på, her er det først til mølla!

Har du lyst til å delta? Send en epost til post@anjazz.no hvor du forteller litt om deg selv; alder, musikalsk bakgrunn/utdanning, hva slags instrument du spiller, om du har mulighet for å ta med eget instrument/utstyr, etc. Er du under 18 år må du også oppgi kontaktinformasjon til foresatt. Du er påmeldt når du har fått en bekreftelse tilbake fra AnJazz på epost.

Velkommen til workshop!

Prosjektet er støttet av Norsk Musikkråd, Frifond, Norsk Jazzforum, Innlandet fylkeskommune, Kulturdirektoratet og Hamar kommune.

Thomas Strønen, foto: Anne Valeur
Ine Hoem, foto: Jørgen Nordby
Jorgen_Mathisen
Jørgen Mathisen, foto: Ketil Hardy