Loading...

Program

22. sep

kl. 18.00 Festiviteten Bar & Scene

AVLYST: Lauren Henderson med Elio Coppola trio

Vokalisten Lauren Henderson er oppvokst i Nord-Amerika, men har røtter i Panama, Montserrat og Karibien, noe som tydelig preger og fargelegger hennes musikk. Hun er en vokalist av de sjeldne som like godt behersker mainstream jazz som latinamerikansk jazz – og tilfører et tydelig personlig og spennende uttrykk.
Kjøp billett Les Mer

22. sep

kl. 20.30 Teatersalen

AVLYST: Mike Stern & Jan Gunnar Hoff group

Mike Stern har vært kåret av Down Beat som en av de beste jazzgitaristene gjennom tidene og har fartstid fra bl.a Blood, Sweat & tears, Billy Cobham og ikke minst Miles Davis. Stern har vært nominert til US Grammy Awards 6 ganger og ble i 2012 tildelt en såkalt "Certified Legend Award" av Guitar Player.
Kjøp billett Les Mer

25. sep

kl. 00.00 Toneheim Folkehøgskole

AnJazz Workshop

Som en del av festivalen arrangeres AnJazz Workshop UNG i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole for unge musikere 25. og 26. september, med tre profesjonelle jazzutøvere som instruktører.
Les Mer

25. sep

kl. 20.00 Festiviteten Bar & Scene

Eldar Vågan med band

Eksklusiv konsert med Eldar Vågan på AnJazz lørdag 25.september på Festiviteten Bar & Scene. -På AnJazz vil je by på mange musikalske overraskelser. Mange kjente låter, men også musikk i helt andre sjangere enn underholdnings-publikumet er vant tel å sjå og høre je speller.
Kjøp billett Les Mer

26. sep

kl. 18.00 Toneheim Folkehøgskole

Innlandet ungdomsjazzorkester

Innlandet ungdomsjazzorkester (IJO Ung) drives i regi av Østnorsk jazzsenter og Innlandet musikkråd, og består av tjue unge musikere i alderen 15 til 19 år fra Innlandet.
Les Mer

26. sep

kl. 20.00 Hamar Teater

Darling West

Darling West er alltid i bevegelse. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland.
Kjøp billett Les Mer

28. sep

kl. 17.30 Kunstbanken

Andreas Wildhagen Kvartett

Denne nyoppstartede kvartetten så dagens lys i juni 2021. Bandet spiller sin første konsert på Anjazz.
Kjøp billett Les Mer

28. sep

kl. 20.00 Teatersalen

Sinne Eeg

Sinne er en briljant jazzsanger og hennes konserter kjennetegnes ved stort nærvær, mye humor og et enormt musikalsk overskudd.
Kjøp billett Les Mer

29. sep

kl. 18.00 Teatersalen

RYMDEN - Bugge Wessetoft trio

Bugge Wesseltoft endelig til AnJazz! Den prisvinnende norske pianisten Bugge Wesseltoft hadde lenge ønsket å spille i en pianotrio.
Kjøp billett Les Mer

29. sep

kl. 20.30 Hamar Teater, Teatersalen

Best Western Swing

AnJazz-favoritten Stian Carstensen er tilbake! Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater.
Kjøp billett Les Mer