Loading...

Program

4. mai

kl. 19.00 Hamar Domkirke

Nils Petter Molvær / Ragnhild Hemsing - "Anástasis"

AnJazz inviterer til en konsertopplevelse av de sjeldne i Hamar domkirke! «Anástasis» er en storslagen konsertopplevelse med et bredt opplevelsesregister av musikk, tekster og bilder framført av et stjernegalleri av utøvere innen jazz og klassisk musikk.
Kjøp billett Les Mer

5. mai

kl. 21.00 Teatersalen

Utsatt: Sinne Eeg

Sinne er en briljant jazzsanger og hennes konserter kjennetegnes ved stort nærvær, mye humor og et enormt musikalsk overskudd.
Kjøp billett Les Mer

6. mai

kl. 18.00 Hamar Domkirke

Sinikka Langeland – Sauna Cathedral

Sinikka Langeland fra Finnskogen er en av de mest markante musikerne i vår tid. Gjennom forskning, gjenfortelling og framføring har hun gitt kulturen på Finnskogen en helt ny profil. Hun spiller det finske nasjonalinstrumentet kantele, men er også kjent for sin bruk av folkesangtradisjoner som runesang og kveding.
Kjøp billett Les Mer

6. mai

kl. 20.00 Hamar teater

Karl Seglem septett

Musikken til Karl Seglem er enestående - i ordets rette forstand. Vi finner ikke andre ensemble med den instrumentsammensetningene som Seglems band har. Det å koble hardingfele med elektriske instrument, trommer, bukkehorn, tenorsax - i et band med mye improvisasjon, er unikt.
Kjøp billett Les Mer

6. mai

kl. 22.00 Teatersalen

Utsatt: Darling West

Darling West er alltid i bevegelse. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland.
Kjøp billett Les Mer

7. mai

kl. 15.30 Teatersalen

Swingbandet Aldershjemmet

AnJazz – Hamar Jazzfestival er stolte av å kunne presentere et gjenhør med Swingbandet Aldershjemmet! Bandet har gjestet festivalen ved flere anledninger, alltid til like stor applaus og varm mottakelse.
Kjøp billett Les Mer

7. mai

kl. 20.00 Teatersalen

Utsatt: Lauren Henderson med Elio Coppola trio

Vokalisten Lauren Henderson er oppvokst i Nord-Amerika, men har røtter i Panama, Montserrat og Karibien, noe som tydelig preger og fargelegger hennes musikk. Hun er en vokalist av de sjeldne som like godt behersker mainstream jazz som latinamerikansk jazz – og tilfører et tydelig personlig og spennende uttrykk.
Kjøp billett Les Mer

7. mai

kl. 22.00 Teatersalen

Utsatt: Mike Stern & Jan Gunnar Hoff group

Mike Stern har vært kåret av Down Beat som en av de beste jazzgitaristene gjennom tidene og har fartstid fra bl.a Blood, Sweat & tears, Billy Cobham og ikke minst Miles Davis. Stern har vært nominert til US Grammy Awards 6 ganger og ble i 2012 tildelt en såkalt "Certified Legend Award" av Guitar Player.
Kjøp billett Les Mer

8. mai

kl. 16.00 Festiviteten

Håkon Kornstad trio

Det er ikke veldig mange her i verden som har tatt steget fra jazzsaksofonist til operasanger! Som saksofonist er Kornstad et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som sanger er han en lyrisk tenor som veksler mellom italiensk operabravur og vakker, nordisk tilbakeholdenhet. Konserten er et samarbeid med Kirsten Flagstad Festival.
Kjøp billett Les Mer

8. mai

kl. 18.00 Teatersalen

Utsatt: RYMDEN - Bugge Wessetoft trio

Bugge Wesseltoft endelig til AnJazz! Den prisvinnende norske pianisten Bugge Wesseltoft hadde lenge ønsket å spille i en pianotrio.
Kjøp billett Les Mer

8. mai

kl. 20.00 Hamar Kulturhus

Hyllest til Joni Mitchell

Våre venner i Oslo Jazzfestival hadde denne konserten som åpningskonsert i 2018. Vi tar opp tråden og gjenskaper den magiske stemningen som ble til i Den Norske Opera & Ballett under premieren.
Kjøp billett Les Mer

8. mai

kl. 22.00 Teatersalen

Thomas Dybdahl

Dybdahl er en av våre fremste musikere og klarer seg mer enn godt nok solo, men denne gangen kommer han med et superband i ryggen – og en låtkatalog av de sjeldne på programmet.
Kjøp billett Les Mer