Loading...

Hematt: Dream Steppers


Jazzworkshop ANJAZZ UNG i samarbeid med Hamar Jazzklubb.
 

Også under årets Anjazz vil vi arrangere jazzseminar for unge mellom 14 og 20 år under ledelse av instruktør Olav Slagsvold.Her vil vi invitere unge som er nysgjerrig på jazz og improvisasjon og som har lyst til å lære mer om dette sammen med andre likesinnede. En unik mulighet til å bli inspirert av jazzmusikk og improvisasjon og ha det gøy i samspill. Seminaret vil munne ut i en konsert på ettermiddagen der resultatet fra dagens jobbing vil bli presentert. 

Instruktør Olav Slagsvold er utdannet ved Jazzlinja ved NTNU i Trondheim og er en ettertraktet saksofonist samt at han til daglig jobber i kulturskolen i Elverum og musikklinja på Stange videregående Skole. 

Hamar Teater, søndag 13.05 seminar 10-15, konsert kl 16.00.  

Hematt:
Under konseptet "Hematt" så inviteres lokale artister på egen scene. 

For AnJazz er det også viktig å ta vare på det lokale jazzmiljøet. Det finnes mange musikere som spiller jazz i ulike sammenhenger i Hamar-området. Derfor får disse en egen scene under festivalen. Denne har vi kalt Hematt-scenen, og her vil det bli fire konserter i løpet av torsdag og fredag underfestivalen. Utøverne har i hovedsak lokal tilknytning enten de holder til i området, eller kommer hemmat på besøk under festivalen. 

Det er absolutt verdt å legge turen innom salongen i Hamar teater for å høre på disse dyktige lokale artistene. 

Dream Steppers 

Dream Steppers er et splitter nytt jazzband bestående av musikere fra Hamar-regionen. 

Bandet ble startet med utgangspunkt i saksofonistguru John Pål Inderbergs besøk på Hamar Jazzklubb i mars. Der holdt bandet konsert med Indreberg som solist. Bandet stortrives med å spille sammen og spiller videre til glede for nye lyttere. Musikken tar utgangspunkt i 50-tallets cooljazz og arven etter musikere som Inderberg har samarbeidet med som for eksempel Lee Konitz, Warne Marsh, Lennie Tristano og Lars Gullin.   

Olav Slagsvold – saxofon              
Espen Rui – piano
Aksel Westlund – gitar
Morten Strypet - bass
Mats Lillehaug - trommer 

Salongen, Hamar Teater, fredag 12.05 kl. 20.00