Loading...

Om Oss

AnJazz, Hamar Jazzfestival gir et bredt publikum god musikk preget av høy kvalitet. Festivalen er innlandets store årlige jazzfestival med nasjonalt og internasjonalt tilsnitt.

Hamar teater er festivalens sekretariat og representerer festivalens kontaktpunkt og operative enhet under festivalen. AnJazz er starten på jazzåret i Norge og skal bli en av de viktigste arrangement innen jazz.

I 2025 feirer festivalen sitt 20 års jubileum.

Team Anjazz

Anja Katrine Tomter

Styremedlem og produsent. Anja er festivalens initiativtaker og har drevet AnJazz i 20 år.

Stine Pernille Raustøl

Styremedlem og frivilligsjef.

Terje Evensen

Nestleder i styret og backstage-ansvarlig. Glad i natur, kultur og frivillighet. Rockeentusiast som setter pris på avsporinger til andre sjangere.

Hilde Høgseth

Styreleder. Hilde jobber til daglig som Administrasjonssjef ved Oslo Museum og har et stort hjerte for jazz. Hun har tidligere jobbet som festivalsjef og konsert arrangør i Mo i Rana, og har hatt flere sentrale verv innenfor jazzfeltet og i andre kulturorganisasjoner.

Helene Eggen

Festivalsjef. Helene Eggen har bakgrunn fra flere lederroller innen film- og kunstscenen, som assisterende festival- og programsjef for Arctic Moving Image & Film Festival i Harstad, kommunikasjonssjef for Tromsø internasjonale filmfestival, markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Art Weekend/Oslo Art Guide, kurator og kommunikasjonssjef for MIRAGE internasjonale filmfestival i Oslo, samt som filmprodusent i ulike produksjonsselskaper. Hun har vokst opp i en jazzfamilie og har bevart og videreført kjærligheten til jazz.

Kontakt

Kontakt oss

Anja Katrine Tomter/ Helene Eggen

post@anjazz.no 91711075 / 92899623