Loading...

Hematt: Feenix Foundation


Jazzworkshop ANJAZZ UNG i samarbeid med Hamar Jazzklubb.
 

Også under årets Anjazz vil vi arrangere jazzseminar for unge mellom 14 og 20 år under ledelse av instruktør Olav Slagsvold.Her vil vi invitere unge som er nysgjerrig på jazz og improvisasjon og som har lyst til å lære mer om dette sammen med andre likesinnede. En unik mulighet til å bli inspirert av jazzmusikk og improvisasjon og ha det gøy i samspill. Seminaret vil munne ut i en konsert på ettermiddagen der resultatet fra dagens jobbing vil bli presentert. 

Instruktør Olav Slagsvold er utdannet ved Jazzlinja ved NTNU i Trondheim og er en ettertraktet saksofonist samt at han til daglig jobber i kulturskolen i Elverum og musikklinja på Stange videregående Skole. 

Hamar Teater, søndag 13.05 seminar 10-15, konsert kl 16.00.  

Hematt:
Under konseptet "Hematt" så inviteres lokale artister på egen scene. 

For AnJazz er det også viktig å ta vare på det lokale jazzmiljøet. Det finnes mange musikere som spiller jazz i ulike sammenhenger i Hamar-området. Derfor får disse en egen scene under festivalen. Denne har vi kalt Hematt-scenen, og her vil det bli fire konserter i løpet av torsdag og fredag underfestivalen. Utøverne har i hovedsak lokal tilknytning enten de holder til i området, eller kommer hemmat på besøk under festivalen. 

Det er absolutt verdt å legge turen innom salongen i Hamar teater for å høre på disse dyktige lokale artistene. 

Feenix Foundation 

Feenix Foundation er en avantgarde gitartrio fra Hedmark. De er aktuelle med den ferske plata, "Efter det som er passert", som ble sluppet 7. mars. Om musikken sier de selv: Musikken vår kan best skildres ved å sammenlikne den med vårt hjem, Hedmark, og vårt livs vann – Mjøsa. Der man andre steder har dype fjorder og høye fjell, virkelig iøynefallende kontraster som likesom slår pusten ut av en, er Hedmark kontemplativt og fylt av en idyllisk drøms ro. Slik er også Feenix Foundation: selv om vi tidvis kan være eksplosive og øredøvende, er det roen og drømmen som er vår virkelighet.  

Eilif Guldvog Hartvedt - gitar,
Mats Lillehaug - trommer,
Simen Wie - bass 

Salongen, Hamar Teater, torsdag 11.05 ca. kl 21.30