Loading...

Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft

NÆRT OG TETT PÅ BERTINE ZETLITZ OG BUGGE WESSELTOFT

Denne kvelden dykker de i hovedsak ned i Bertines skattekiste med låter fra hennes album. Låter som treffer deg rett i hjertet.

Bertine Zetlitz
Bertine Zetlitz er en av Norges ledende popartister, og gjennom tyve år har hun levert hits som «Fate», «Girl Like You», og «Twisted Little Star».
Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver/tekstforfatter har gitt henne fire Spellemannpriser - og hyllest såvel blant kritikere som publikum, i inn og utland.
Bertine blir ansett som elektro-pop pionér og med sine historier om sweet injections, apples and diamonds, og det å stå der «på kanten» - har Bertine markert seg om en av de mest solide tekstforfattere.

Bugge Wesseltoft
Siden tidlig 90-tallet har Bugge Wesseltoft bemerket seg sterkt innen for nordisk jazz og nu jazz. Han har samarbeidet med storheter som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær m.fl. og startet senere den kritikerroste jazzlabelen Jazzland. Bugge Wesseltoft har mottatt utallige priser for sitt arbeide med å skape et moderne og unikt lydbilde av moderne jazz.
Det brede publikum har de seneste årene omfavnet hans utgivelse It´s Snowing on My Piano - og under AnJazz i 2021 kunne vi oppleve Bugge Wesseltoft med trioen RYMDEN bestående av berømte jazzkolleger Dan Berglund på bass og Magnus Oström på trommer.

 

Bilder fra konserten i galleriet under er tatt av Arnfinn Johnsen:

Media