Loading...

Hulbækmo & Jacobsen

Dette er en familie som i alle år har hatt musikken som en felles arena.

Hans og Alf var tidlig med på lasset på turneer i inn og utland sammen med mor og far Tone og Hans Fredrik og har for lengst gått sine egne veier innen musikken. I orkestret møtes familien på en spennende arena der hver enkelt bidrar med sitt svært personlige uttrykk og innfallsvinkel.

Familieorkesteret ønsker å formidle et frodig og lekent musikalsk univers på tvers av sjangre. Sammen har de en levende musikalsk familietradisjon i tre ledd, fra besteforeldre via foreldre til barnebarn. Sammen har de også reist rundt i verden og blitt inspirert av folkemusikk fra ulike kulturer, av mennesker de har møtt, sanger og musikk de har plukket opp. Alt dette putter de opp i sin egen musikalske smeltedigel som er familiens helt egen, hver og en kommer med sine bidrag fra jazz, blues, folkemusikk, middelaldermusikk, egenkomponert musikk. Alt puttes opp i gryta deres og ut kommer et meget personlig musikalsk heksebrygg der en kan kjenne igjen elementer fra ulike sjangre, men her i en helt egen tapning. Alle i familien liker å musisere, komponere, formidle, være spontane, lydhøre, men også utfordre hverandre.

Orkestret ga ut sin første CD På snei i 2017.

«Livgivende, morsomme og totalt unike er landskapene de fire har skapt» (Tor Hammerø om På
snei)

På snei er en plate som mange bør kunne likte. Særlig om man har sansen for musikere som går sine egne veier og erklærer hele verden som sin personlige lekegrind. (Arvid Skancke-Knutsen i bladet Folkemusikk)

HANS HULBÆKMO (slagverk, munnharpe, sag)
ALF HULBÆKMO (tangenter, altsax, munnspill
TONE HULBÆKMO (sang, , lyre, harpe, trøorgel, vokal)
HANS FREDRIK JACOBSEN ( fløyter, sopransax, torader, gitar ).