Loading...

IJO Ung + Løten Storband feat. Bodil Niska - AVLYST

Tradisjonen tro inviterer AnJazz til jazzlunch og intet mindre enn to storbandkonserter!

Vi vil få oppleve Innlandet ungdomsjazzorkester og Løten Storband feat. Bodil Niska.

Arne Strømberg i Løten Storband har invitert Bodil Niska med som solist med storbandet, noe han har hatt lyst til siden de spilte sammen på Kragerø Jazzfestival for mange år siden. Bodil Niska har vært en av våre fremste saksofonister i flere tiår, og har høstet stor anerkjennelse for egne utgivelser og flere internasjonale samarbeid, i tillegg til egen kvartett. Hun er spesielt kjent for sitt lyriske tenorspill og sin varme tone.

I tillegg får vi oppleve flere glimrende solister denne kvelden; trombonist Frank Bastrup Olsen, vokalistene Karin Kittelsen og Arvid Renvåg, samt pianisten James Dickensson. En storbandkonsert du ikke vil gå glipp av!

Innlandet ungdomsjazzorkester (IJO Ung) drives i regi av Østnorsk jazzsenter og Innlandet musikkråd, og består av tjue unge musikere i alderen 15 til 19 år fra Innlandet. Nils Andreas
«Nilas» Granseth og Eirin Lien står i spissen for ensemblet, og sammen er de musikalsk dynamitt!

Årets besetning startet opp i september, og har allerede rukket å gjennomføre flere helgesamlinger med øving og jamming fra morgen til kveld, samt ikke minst å spille festival-gig på Dølajazz i oktober. Repertoaret er spesielt tilpasset besetningen, og til konserten på AnJazz tar de med plenty av god musikk i stort format. Velkommen!

Foto: Tovita Razzi Eventphotos