Loading...

Jazzballong: Prima Vista Social Club

Foto: Lars Opstad

AnJazz bidrar med livsgledekonsert under årets «Jazzballong»!

Barn i barnehagealder, elever på 1.trinn, eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne får en felles musikkopplevelse.

Prima Vista Social Club er kjent for sine gode musikere og sin humoristiske og livsglade stil fra scenen. AnJazz hadde den store ære å ha dem på programmet for barnehagene i 2017 med konfetti og moro, der bl.a. "elefantsangen" og "rompedisco" ble en suksess! Vi er veldig glad for å ha dem tilbake.

De eldre vil kjenne igjen mange låter fra sin ungdom og barn vil danse og le sammen med de eldre.

Det blir et samspill mellom ulike generasjoner og aktører.

Prima Vista Social Club har på få år blitt en "snakkis" blant arrangører og musikere og har gjort seg bemerket som et heidundrende partyband! Gruppen har spilt for fulle hus under Oslo Jazzfestival, Dølajazz og andre festivaler, og holder sine allerede sagnomsuste 17. mai- og julekonserter med diverse gjester på Herr Nilsen i Oslo hvert år. I 2017 underholdt bandet på Slottet, på Kongeparets store 80-årsdag.

Bandet består av Oslos kanskje sprekeste blåserrekke, pluss et drevent komp, frontet av entertainer Svein Erik Martinsen (gitar/vokal). Prima Vista Social Club spiller publikumsvennlig swing, blues, salsa og jump 'n jive, inspirert av den hardtsvingende musikken på 1940- og 50-tallet, med bl.a. Louis Prima, Louie Jordan, Ray Charles og Brian Setzer som forbilder. Elegant antrukket, men med energi, show, priser, konfetti og fanfarer. Bandet passer best på jazzklubb, bluesklubb, festival eller på events.

Vi ønsker barnehagene, skolene (1.trinn), pensjonister, eldre på institusjoner, omsorgsboliger, pårørende og andre hjertelig velkommen!

Påmelding til ingdille@hotmail.com
Gratis arrangement.

Sted: Festsalen
Tidspunkt: 09.05.2019 KL. 10.30 og 13.00