Loading...

Jazzballong: Rytmer fra verdensrommet

Rytmer fra Verdensrommet er en familieforestilling hvor to Trommonauter tar publikum med på en spennende rytmisk, og visuell romreise.

Publikumsdeltagelse er viktig i forestillingen, publikum er med på å starte romskipet med lyder, og styrer laserstråler med en Wii-kontroller. Ved hjelp av musikk, røykmaskin, laserlys, surroundlyd, ny teknologi og live video føler du virkelig at du er langt ute i verdensrommet.

Underveis opplever Trommonautene både gleder og utfordringer, bl.a. motorstopp, det blir uenighet i cockpiten, de kjører i hyperspeed, og et felt av livsfarlige asteroider som kommer farende mot dem. Plutselig er de havnet i en livsfarlig knipe helt alene langt ute i universet. Den eneste kommunikasjonen de har med omverdenen er med en prinsesse på en annen planet som dukker opp i et hologram.. 

Musikere:  Peter Baden - Trommonaut 1
Wetle Holte -  Trommonaut 2
Knut Sævik - video/teknikk

Forestillingen er initiert av Rikskonsertene og passer godt for hele familien med hovedvekt på 5-15 år.  Konserten er for barnehagebarn 4 - 5 år, men er åpen for andre som vil bli med på romtur. 

Sted: Hamar Teater, Teatersalen
Tidspunkt: 06.05.2015 kl. 13.00