Loading...

Jazzlunch: Harr & Hartberg

Skuespiller Thorbjørn Harr (kjent fra tv-serien Vikings) og komponist og bassist Aslak Hartberg (kjent som vokalist i Klovner i kamp) er aktuelle med jazzprosjektet Harr & Hartberg. 

Selv om begge er mest kjent for andre prosjekter deler de en glødende jazzintersse. Thorbjørn har drevet med musikk hele livet, både som vokalist og saxofonist. Hartberg  er hovedfagutdannet jazzbassist, og var i mange år fast bassist med bl a Jon Eberson, og han var med å starte Shining, der han spilte bass på de tre første platene. 

Lars Saabye Christensen har skrevet tekstene spesielt til Hartbergs musikk. De tre har jobbet sammen før. Teaterstykket «Chet spiller ikke her» der Torbjørn Harr vant kritikerprisen for sin rolle, og overasket alle med å fremstå som en moden og egenartet jazzvokalist. Nå har de vært i studio med superprodusent Kåre Vestrheim. Platen ble sluppet i november 2014 til strålende kritikker. Med seg har de kremen av norske jazzmusikere. 

Besetning:
Trygve Seim - saksofon
Jørn Øien - piano
Per Oddvar Johansen - trommer 

Harr & Hartberg er årets jazzlunch. Gled deg til kombinasjonen jazz og Hai Smaksopplevelser! (du har vel prøvd AnJazz´suppe?)

Sted: Hamar Teater (Teatersalen)
Tidspunkt: 09.05.2015 kl. 13.30