Loading...

Jazzlunsj: Rebecka Törnqvist & Johan Lindström

Når Rebecka Törnqvist og Johan Lindström står på scenen sammen under Jazzlunch på AnJazz er det duket for et mestermøte mellom to av Sveriges mest innflytelsesrike musikere.

"Trollbindende", "Sprudler av musikalsk kunnskap og kreativitet" er noe av det pressen tidligere har sagt om Rebecka Törnqvist og Johan Lindströms konserter. Sammen har de spilt med alt fra symfoniorkestere til mindre, eksperimentelle konstellasjoner. Duoformatet de møtes i under AnJazz representerer allikevel kjernen av deres lange samarbeid.

Rebecka Törnqvists karriere spenner tilbake til 1990-tallet som en av de største svenske pop-vokalistene. Det bestselgende debutalbumet "A Night Like This" utkom i 1993 og noen år etter, oppfølgeren "Good Thing". Hun har et bein godt plantet i jazzen, og har samarbeidet med ledende jazzmusikere ved en rekke anledninger.

På scenen står også Johan Lindström, komponist, arrangør, studioteknikker og produsent. Lindström har gitt ut en rekke album og vunnet flere priser med band som bl. annet Tonbruket og Johan Lindström Septett. I tillegg har han samarbeidet med en rekke norske og internasjonale artister som f.eks Susanne Sundfør, Gregory Porter, Nils Petter Molvær, Stefan Sunström, Ane Brun og André Roligheten.

OBS: Lunsjserveringen (suppe og brød) starter kl 12.00. Konserten starter kl. 13:00.

11. mai
KL 12:00
Hamar Teater, Teatersalen
KR 460,-