Loading...

Jazzworkshop 30.04-01.05

AnJazz – Hamar Jazzfestival inviterer til jazzworkshop 30.04-01.05

AnJazz – Hamar Jazzfestival 2022 går av stabelen 7.-14. mai, og som en del av festivalen arrangeres AnJazz Workshop UNG i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole for unge musikere 30.04-01.05, med tre profesjonelle jazzutøvere som instruktører. Workshopen er støttet av Norsk Musikkråd og Norsk Jazzforum.

Gjennom to dagers workshop vil deltagerne kunne fordype seg i temaer som improvisasjon, samspill, jazzteori og sjangerforståelse, gehørspill, kreativitet og inspirasjon. Deltagerne vil fordeles i bandgrupper og sammen med instruktørene øve inn et kort repertoar til workshopens avslutningskonsert søndag ettermiddag.

AnJazz har invitert tre meritterte jazzutøvere som instruktører til årets workshop. Anja Skybakmoen, Andreas Ulvo og Ellen Brekken er alle svært anerkjente utøvere og har egne karrierer i tillegg til å medvirke i en rekke ensembler på den norske jazzscenen. Anja, Andreas og Ellen leder hvert sitt ensemble gjennom workshop-helgen. Workshopen vil finne sted på Toneheim Folkehøgskole 30.04.-01.05.

Alle instrumentalister og vokalister i alderen 15–22 er velkommen til å søke plass på workshopen, men man må ha spilt noen år og kjenne instrumentet/stemmen sin godt.

Workshopen er gratis, men har begrenset plass. Det lønner seg å være tidlig ute med å melde seg på, her er det først til mølla!

Har du lyst til å delta? Send en epost til post@anjazz.no hvor du forteller litt om deg selv; alder, musikalsk bakgrunn/utdanning, hva slags instrument du spiller, om du har mulighet for å ta med eget instrument/utstyr, etc. Er du under 18 år må du også oppgi kontaktinformasjon til foresatt. Du er påmeldt når du har fått en bekreftelse tilbake fra AnJazz på epost.

Velkommen til workshop!

 

Anja Skybakmoen er sanger, komponist/tekstforfatter, pedagog og arrangør. Hun har mastergrad i jazz- og improvisert musikk fra Norges Musikkhøgskole og jobber til daglig som musikalsk ansvarlig i Fargespill Oslo og er frilans musiker. Anja har gitt ut tre soloalbum og er medlem i vokalgruppen Pitsj. Anja har jobbet mye som sanglærer en-til-en og holdt mange ulike workshops for sangere, band og kor i alle aldre, i blant annet samspill, mikrofonteknikk, rytmikk og improvisasjon.

 

Ellen Brekken er en el- og kontrabassist fra Tynset som befinner seg i et unikt veikryss i norsk musikk. Vi kjenner henne fra blant annet Hedvig Mollestad trio, Falkevik, Du og jeg og vi 2 - 3 - 4 og hennes egen jazzkvartett A tonic for the troops, en rekke folkemusikkprosjekter og hun har tidligere jobbet med artister som Tord Gustavsen trio, Dance with a stranger, Frida Ånnevik m.m., samt at hun har jobbet mye som teatermusiker og for Den kulturelle skolesekken.

 

Andreas Ulvo kommer fra Eidskog, men er nå bosatt i Vallset. Han har mastergrad i jazz og improvisasjon ved Norges musikkhøgskole. Han har i tillegg til sitt eget Ulvo ensemble, "Trust" (solo) og Eple trio også spilt live, og på en rekke utgivelser, med blant annet Mathias Eick, Ellen Andrea Wang, Silje Nergaard, Karl Seglem, Thom Hell, Ingrid Olava, Marit Larsen, Frida Ånnevik, Ingebjørg Bratland, Solveig Slettahjell med flere.