Loading...

Judith Hill (US)

Foto: Ginger Sole Photography

 

AnJazz – Hamar Jazzfestival kan skilte med et riktig stjernebesøk fra den internasjonale musikkscenen når vokalist Judith Hill gjester Hamar under årets festival!

Vokalist Judith Hill gjorde seg bemerket i duett med Michael Jackson på “I Just Can’t Stop Loving You” og “This Is It”-konsertene i London. Etter Jacksons bortgang i 2009 sang Judith Hill i begravelsen, noe som umiddelbart plasserte henne på det musikalske verdenskartet.

Judith Hill har også samarbeidet med Prince som både produserte og bidro musikalsk på hennes første soloalbum “Back In Time” i 2015, som fikk stor oppmerksomhet. Noen år senere fulgte hun opp med den egenproduserte LP’en Golden Child.

Hill har jobbet med storheter som filmskaper Spike Lee, jazzlegenden George Benson, hun har vært support for John Legend og Josh Groban, og med sistnevnte ble hun invitert opp på scenen hver kveld for å synge duetter. Sammen har de to gitt ut singelen “Remember When It Rained”. AnJazz er svært stolte over å kunne presentere Judith Hill som en av artistene på årets festival.

Gå ikke glipp av en forrykende konsert full av herlig funk, soul, r&b og jazz - og opplev Judith Hills særdeles rå soul-vokal og heftige gitarspill!

Besetning:

Judith Hill: vokal, gitar, piano
Peewee Hill: Bass
Michiko Hill: orgel, keyboard, synth
John Staten: trommer

9. mai
KL 20:00
Hamar Teater, Teatersalen
KR 490,-