Loading...

Lauren Henderson med Elio Coppola trio- AVLYST

AnJazz er svært stolte over å kunne presentere en konsert med et internasjonalt stjernelag!

Vokalisten Lauren Henderson er oppvokst i Nord-Amerika, men har røtter i Panama, Montserrat og Karibien, noe som tydelig preger og fargelegger hennes musikk. Hun er en vokalist av de sjeldne som like godt behersker mainstream jazz som latinamerikansk jazz – og tilfører et tydelig personlig og spennende uttrykk.

Lauren Henderson synger med et varmt og tydelig uttrykk, og inspirasjonskildene er eklektiske og med et bredt spenn mellom sjangre. Hennes mangefasetterte bakgrunn fra både engelsk og spansk gir seg utslag i spennende «historiemalende» orginalkomposisjoner, og vi får også høre orginalarrangementer på kjære og kjente standardlåter. Dette er virkelig en jazzartist som befinner seg helt i toppsjiktet – og denne stemmen må oppleves!

Henderson akkompagneres av den italienske trommeslageren Elio Coppola og hans trio. Coppola er allerede godt kjent på den italienske og internasjonale jazzscenen. Han har studert med den italienske mesteren Stefano Tatafiore og Kenny Washington i USA. Coppola har akkompagnert noen av verdens største jazznavn; Benny Golson, Joey DeFrancesco, Peter Bernstein, Dave Kikoski, Ronnie Cuber, Enrico Rava, for å nevne noen.

Velkommen!