Loading...

Pablo Held Trio

Så ønsker vi Pablo Held Trio velkommen tilbake - denne gangen uten John Scofield. Om du var på AnJazz-konserten i 2015 ble du nok like bergtatt som oss, da vi fikk høre samspillet mellom Scofield og trioen.

På deres konserter overskrider de grensene mellom komposisjon og improvisasjon. Radikal spontanitet er et stikkord, og samholdet i Pablo Held Trio er basert på ønsket om å stadig gå inn i ukjente territorier.

Sammen med basisten Robert Landfermann og trommeslageren Jonas Burwinkel har pianisten Pablo Held stor suksess med sin trio. Pablo Held ble født i 1986 i en tysk musikerfamilie. Han tok trommetimer som fireåring, men piano var hans store lidenskap gjennom hele barndommen. Som 18-åring startet han å studere jazzpiano på Hochschule für Musik und Tanz i Köln.Trion er svært populære på Tysklands jazzscener, også på jazzscener ellers i Europa.

”All about Jazz” skriver:
"En av de store i dag er trioen til John Scofield – Pablo Held Trio. De beveger seg i samme landskap som legendariske Keith Jarrett/Gary Peacock og Jack DeJohnette. Trioen er i verdensklasse med et eksepsjonelt talent."

Pablo Held – piano
Robert Landfermann – bass
Jonas Burgwinkel – trommer