Loading...

Parade og utekonsert med Greasy Gravy

Tradisjonen tro blir det AnJazz-parade gjennom gågata. Start er på Østre torg kl. 11.00 lørdag 13. mai. Vel fremme på Stortorget blir det gratiskonsert med Greasy Gravy.

Grasy Gravy

Greasy Gravy ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet som et bluesband. Siden den gangen har bandet gått mer i retning avsoulmusikk, men en dose sjelfull blues er fortsatt en del av bandets repertoar og sound. 

Greasy Gravy består av en gjeng musikere fra østlandsområdet som er kjent fra mange bandkonstellasjoner de siste årene, og er vel bevandret i det norske bluesmiljøet. 

Bandet frontes av sangeren Tom Erik Holmlund fra Hamar. I bandet finner vi også modøl Tom Erik Antonsen på trompet, og saksofonisten Kasper Værnes fra Hamar som mange kjenner fra mange tidligere AnJazz-besøk. 

Når Greasy Gravy spiller på Stortorget lørdag 13. mai kan publikum forvente seg klassisk soulmusikk, nærmere bestemt musikk fra storhetstiden på 60- og 70-tallet. Begreper som Memphis Soul, Stax, Motown, Atlantic og artister som Bobby "Blue" Bland, Otis Redding og Eddie Floyd vil få de fleste musikkinteresserte til å nikke anerkjennende. 

Denne våren er bandet aktuelle med ny plate som har fått meget gode kritikker i pressen både lokalt og nasjonalt. Den ligger også på spillelista til NRK Hedmark og Oppland. 

Tom Erik Holmlund - vokal
Rune Endal - bass
Tom Erik Antonsen - trompet
Kasper Værnes – saksofon
Alex Pettersen – trommer
Espen Liland – gitar 

Sted: Stortorget
Tidspunkt: 13.5.2017 kl. 12.00