Loading...

Reidun Sæther med band

Foro: Martine Petra Hoel

Vi avslutter AnJazz 2015 med trøkk!En gudegitt stemme sammen med et forrykende band. Reidun har lovet oss soul, blues, jazz og låter fra hennes siste plate.Gjett om vi gleder oss! 

Reidun Sæther jobber som musikalartist, entertainer og er kanskje først og fremst kjent for sin store stemme og musikalske bredde. Hun har utdannelse fra Teaterhögskolan i Gøteborg og har gjort hovedroller i Norge og Sverige, i musikaler som We will Rock you, Les Miserables, Cats og Trollmannen fra Oz. Høsten 2012 fikk hun publikum og anmeldere til å juble da hun briljerte i rollen som Damen i Sjøen i Monty Python’s humormusikal Spamalot. Aftenpostens Mona Levin skrev: ”Reidun Sæther har alvoret, formatet, den komiske timingen og en gudegitt stemme. I lange perioder er det hennes show, hun er en magnet for øyet og øret.”

 Hun mottok Musikkteaterprisen 2012, samt nominasjoner for beste kvinnelige artist og årets gjennombrudd i Komiprisen 2013. Reidun har trollbundet publikum med sine opptredener i Allsang på grensen, Artistgallaen, Melodi Grand Prix og kanskje best husker vi hennes tolkning av sangen «At Last» i Beat for Beat som VGs Stein Østbø beskrev som en «gispende fantastisk versjon». 

Høsten 2014 var hun deltager i det populære programmet Stjernekamp på NRK, nå har hun også kommet med eget album. 

Parallelt med frilandslivet jobber hun som førstelektor i sang ved Musikkteaterhøyskolen, og er en attraktiv sangcoach blant studenter og profesjonelle i artistbransjen. Hun har pedagogutdannelse i Complete Vocal Institute i København, en institusjon som bedriver banebrytende forskning innenfor sangfaget og som representerer er en av få sangteknikker som tar for seg et stort spekter av sjangere i en musikkbransje som er i stadig utvikling. 

Bandet består av: 
Bernt Rune Stray - gitar
Dan Lindén - piano
Espen Mangen - trommer
Snorre Kiil Saga - bass 

Sted: Hamar Teater, TeatersalenTidspunkt: 09.05.2015 kl. 22.00