Loading...

Silya & The Sailors

AnJazz er begeistret over å kunngjøre at Silya & The Sailors vil avslutte årets festival med et fargesterkt og energisk sceneshow lørdag kveld. Med en lang karriere bak seg og en magnetisk tilstedeværelse på scenen, er Silya en av Norges mest bemerkelsesverdige live-artister.

Silya har dedikert nesten hele livet til musikken og formidlet dens kraft til publikum med en lidenskap og intensitet som er sjeldent å finne. Etter å ha spilt hundrevis av konserter med sitt band, Silya & The Sailors, har hun etablert seg som en kraftfull musiker og låtskriver som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer. Mens mye av dagens popmusikk er elektronisk og strømlinjeformet, er Silyas musikk organisk og frigjort. Hun plukker fritt fra favoritt-sjangere i musikkhistorien, men om det er soul, funk, rock eller jazz er føttene alltid godt plantet i pop.

Silya er ikke bare en eksepsjonell musiker, men også en av Norges råeste scenepersonligheter. Sammen med sine stødige musikere skaper hun strålende stemning på både store og små intime scener. Silyas låter viser en enorm kjærlighet til blåsere og heftige rytmeseksjoner, selv om hun oftest som utgangspunkt bruker ukulele når hun skriver sangene sine. Bandet hun tar med til Hamar denne lørdagskvelden i mai, består av trommer, bass, gitar, trompet og to tromboner. Dette er musikk som røsker deg i magen og treffer rett i hjertet.

Silya & The Saylors:

Silje Nymoen
Truls Hval
Kristian Tybakken
Endre Hareide Hallre
Marius Haltli
Marius Tobias Hoven
Sigurd Evensen
(Med forbehold om endringer i besetningen)

11. mai
KL 20:30
Hamar Teater, Teatersalen
KR 460,-