Loading...

Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen

Solveig Slettahjell har en av Norges mest distinkte stemmer. Etter bestillingsverket Tarpan Seasons (2009) og albumet Antologie (2011) (hvor hun spilte inn kontemporære låter i ny og nedstrippet drakt), er hun tilbake med Arven.  

ARVEN er tittelen på årets kirkekonsert med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.Dette er Slettahjell sin musikalske arv. Hennes foreldre, besteforeldre, hennes brødre, onkler og tanter - samt Solveig selv - har sunget sangene i familiekor, ungdomskor, vokaltrioer, vokalkvartetter og solo. Det var med disse salmene Slettahjell ble en sanger og fant sitt musikalske ståsted for første gang. De har fått hvile i mange år, mens hun har vært opptatt av annen musikk, men med Arven vender Solveig Slettahjell tilbake til utgangspunktet for sin musikalske karriere. 

På flygel har hun med seg Tord Gustavsen.Tord Gustavsen er en av våre absolutt mest populære jazzartister og er en av svært få som kan skilte med listeplasseringer både på amerikanske Billboard og norske VG-lista. Gustavsen presenterer jazzmusikk på sitt vakreste, og med et imponerende samspill med Slettahjell har de en egne evne til å trollbinde publikum.

Sted: Hamar Domkirte
Tidspunkt: 07.05.2015 kl. 18.30