Loading...

Take 6

Torsdag 5. mai vil AnJazz sitt vokalelskende publikum – og andre (!) kunne nyte TAKE 6 sine utrolige tolkninger av RnB, jazz og gospel-inspirert musikk.

Take 6 er en amerikansk vokalsekstett med en utrolig karriere bak seg. De har holdt på siden 1980, og har samarbeidet med de aller største, blant dem Ray Charles, Gordon Goodwin, Don Henley, Whitney Houston, Al Jarreau, Quincy Jones, k.d. lang, Queen Latifah, Brian McKnight, Luis Miguel, Marcus Miller og Stevie Wonder.

Gruppa består av Claude McKnight, Mark Kibble, Joel Kibble, Dave Thomas, Alvin Chea and Khristian Dentley.

De har vunnet hele 10 Grammyer i tillegg til en mengde andre utmerkelser. Take 6 ankommer AnJazz i toppform, de er nemlig bedre enn noen gang. 25 mars kommer de med et nytt album også som AnJazz selvsagt vil vie mye oppmerksomhet. 

En historie:
Festivalsjef Anja Katrine Tomter var musikkstudent ved NTNU på midten av 80 tallet. Da Take 6 sin første LP plate ankom musikkstudentene fikk de fleste skikkelig bakoversveis. Dette var nytt og revolusjonerende. Seks menn med et så stort vokalt prestasjonsnivå var overveldende. Det lød Take 6 fra alle hjørner, både på musikkinstituttet og i de fleste studenthybler. De møttes faktisk hos hverandre bare for å sitte å høre på gutta. 

Nå kommer de til AnJazz! 

Sted: Hamar kulturhus, Kirsten Flagstad salen
Tidspunkt: 05.05.2016 kl. 19.30