Loading...

The Buzz Brothers

Lukket workshop og konsert med The Buzz Brothers.

The Buzz Brothers bestående av Erik Harstad, Bjørn Thomassen og Alexander Pettersen har gjennom årene gjort mange konserter i fengsler og institusjoner rundt omkring i landet. Onsdag 11. mai tar de turen til Hamar Fengsel for å holde konsert og blues-workshop for de innsatte.

Erik Harstad har i en årrekke gjort seg bemerket som en av Norges fremste bluesgitarister. Med band som bl.a Buzz Brothers, Male Blues Band, Larsens Last Chance, og som soloartist har han gjestet mange av landets bluesklubber og festivaler, og alltid gitt publikum full valuta for pengene. I 2017 mottok han prisen for«Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

Bjørn Thomassen har vært bassist i The Buzz Brothers helt fra starten av og har spilt i utallige band og stilarter. Blant annet med Joe Lynn Turner, Ronni Le Tekrø, Tommy Funderburk, Øyvind Elgenes, Jahn Teigen, Johanna Demker.

Alexander Pettersen begynte sin trommekarriere i husbandet til utestedet Muddy Waters i Oslo. Han har turnert med bl.a. Billy T Band, Vidar Busk, Adam Douglas, Rick Estrin & Nightcats, Bill Booth... Sammen med Billy T Band har han vunnet to Spellemannspriser i klassen blues.

Målet med workshopen er å aktivisere og inspirere deltagerne til å utøve musikk gjennom individuelle øvelser og samspill. Det hele avsluttes med en konsert hvor deltagere fremfører noen låter sammen med bandet.

Bilder fra konserten i galleriet under er tatt av Arnfinn Johnsen:

Media