Loading...

Program 2024

27. apr

kl. 09.00 Toneheim folkehøgskole

Jazzworkshop 27.-28. april

Les Mer

4. mai

kl. 13.00 Hamar

AnJazz-parade

Tradisjonen tro blir det AnJazz-parade også i år! Alle som vil kan bli med i paraden. AnJazz sørger for New Orleans musikk sammen med Odd R Antonsen Storband. Paraden er gratis å bli med i.
Les Mer

4. mai

kl. 16.30 Hamar Kino

AnJazz kickoff - JazzKino og konsert!

Vi varmer opp til årets festival og lanserer vårt nye konsept JazzKino i samarbeid med Hamar Kino! Bli med på en reise til Brasil med filmen THEY SHOT THE PIANO PLAYER - Et fargerikt og animert kjærlighetsbrev til den verdenskjente musikkbevegelsen bossa nova med minikonsert av TRIO DE JANEIRO i forkant av filmen!
Kjøp billett Les Mer

9. mai

kl. 12.00 Hamar Teater, Festsalen

Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow

AnJazz er stolte over å presentere dette elleville familieshowet for både liten og stor! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene Egil og Aslag i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktok-inspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt.
Kjøp billett Les Mer

9. mai

kl. 17.00 Hamar Teater, Teatersalen

Hilde Louise Asbjørnsen - Stardust in Concert

Åpningskonsert: Hilde Louise Asbjørnsen og hennes glitrende jazztrio inviterer til musikalsk dypdykk i repertoaret til de åtte legendene fra suksess-showet «Stardust».
Kjøp billett Les Mer

9. mai

kl. 20.00 Hamar Teater, Teatersalen

Judith Hill (US)

AnJazz – Hamar Jazzfestival kan skilte med et riktig stjernebesøk fra den internasjonale musikkscenen når vokalist Judith Hill gjester Hamar under årets festival! Gå ikke glipp av en forrykende konsert full av herlig funk, soul, r&b og jazz - og opplev Judith Hills særdeles rå soul-vokal og heftige gitarspill! (Foto: Ginger Sole Photography)
Kjøp billett Les Mer

10. mai

kl. 15.00 Hamar Teater, Festsalen

Linda Eide: "Gi Jazz!"

Sammen med pianist Sjur Hjeltnes gir Linda Eide oss jazzhistorien fortalt gjennom jazzens mange uttrykk og begreper.
Kjøp billett Les Mer

10. mai

kl. 16.30 Hamar Teater, Teatersalen

Marius Neset: "In Portrait"

Marius Neset i samspill med tre av våre største navn på den norske jazzscenen; Eyolf Dale på piano, Mats Eilertsen på bass og Audun Kleive på trommer i prosjektet kalt "In Portrait".
Kjøp billett Les Mer

10. mai

kl. 18.30 Aulaen på Domkirkeodden

Tord Gustavsen Trio

Tord Gustavsen er tilbake i trioformat, med ny bassist og ny vinkling på den melodiøse og ettertenksomme jazzen som har fengslet lyttere over hele verden.
Kjøp billett Les Mer

10. mai

kl. 20.30 Hamar Teater, Teatersalen

Knut Reiersrud Band

Det er materiale fra årets album "Antropomorfi" Knut Reiersrud Band tar med seg til Hamar og AnJazz.
Kjøp billett Les Mer

11. mai

kl. 12.00 Hamar Teater, Teatersalen

Jazzlunsj: Rebecka Törnqvist & Johan Lindström

Når Rebecka Törnqvist og Johan Lindström står på scenen sammen under Jazzlunch på AnJazz er det duket for et mestermøte mellom to av Sveriges mest innflytelsesrike musikere. (Lunsjservering fra kl. 12.00).
Kjøp billett Les Mer

11. mai

kl. 15.00 Apothekeria Bar & Cafe

Ungjazz-café på Apothekeria

Kulturskolens jazzelever byr på swingende jazzmusikk med ung nysgjerrighet og glød på Apothekeria (Matkvartalet i Hamar).
Kjøp billett Les Mer

11. mai

kl. 16.00 Aulaen på Domkirkeodden

Kim Rysstad feat. Arve Henriksen og Tord Gustavsen

Varme og kreative tolkninger av utvalgte perler fra salmeskatten, ved en av de viktigste norske tradisjonsformidlerne i samspill med trompetist og lydkunstner Arve Henriksen og pianist Tord Gustavsen.
Kjøp billett Les Mer

11. mai

kl. 18.00 Hamar Teater, Teatersalen

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland tar for første gang sin duokonsert på turné til de store norske konsertscenene og selvfølgelig AnJazz.
Kjøp billett Les Mer

11. mai

kl. 20.30 Hamar Teater, Teatersalen

Silya & The Sailors

AnJazz – Hamar Jazzfestival er begeistret over å kunngjøre at Silya & The Sailors vil avslutte årets festival med et fargesterkt og energisk sceneshow lørdag kveld. Med en lang karriere bak seg og en magnetisk tilstedeværelse på scenen, er Silya en av Norges mest bemerkelsesverdige live-artister.
Kjøp billett Les Mer